Καλωσόρισμα

Elias-Tsougos-portraitΗ σύγχρονη καρδιολογία έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια και παρέχει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα καρδιοαγγειακά νοσήματα. Παράλληλα η πρόληψη αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα κατά των καρδιοαγγειακών νοσημάτων καθώς μεγάλο ποσοστό από αυτά μπορούν να προληφθούν.

Εξίσου καθοριστικό παράγοντα αποτελεί και η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, διαχείρισης και θεραπείας καρδιοαγγειακών νοσημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο η νέα ιστοσελίδα μας έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τα καρδιολογικά θέματα με τρόπο άμεσο και κατανοητό ενώ παράλληλα παρέχονται χρήσιμες οδηγίες και ολοκληρωμένες συμβουλές για τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Να σημειωθεί ότι η ενημερωτική καμπάνια που ξεκινήσαμε έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη συνεχή ανανέωση του περιεχομένου και την αξιόπιστη πληροφόρηση δεδομένου ότι η σωστή ενημέρωση των ασθενών αποτελεί το 50% της θεραπείας.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο Ιατρείο Καρδιακής Αποκατάστασης το οποίο επικεντρώνεται στην αλλαγή των βλαπτικών συνηθειών και τη διατήρηση της ποιότητας ζωής των ασθενών στο πλαίσιο ολιστικής αντιμετώπισης των περιστατικών που αντιμετωπίζονται στο Καρδιολογικό Ιατρείο.

Παράλληλα σε ειδικά διαβαθμισμένη περιοχή δημοσιοποιείται υλικό από το επιστημονικό και ερευνητικό έργο στον τομέα της καρδιολογίας.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή πλοήγηση!